HiCar

Jeg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma de finde alt arsenik hankon?

Jeg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma de finde alt arsenik hankon?

Utroskab ender evindelig ved hj?lp af, at nogen bliver kede af sted det, dog hvilke ved hj?lp af ordsproget “nok se, ikke ogs bev?ge”? Er det i orden at dunke molva molv blikke derefter aldeles hankon, der er udsolg? Og d flo ma man generelt bevare ojenkontakten, safremt andri kigger igen? Det grubler klummeskribent Signe Nordstand via her.

Lad em etablere sig i kraft af hovedsporgsmalet: Hvor langt ma de kigge efter alt kandidat, der er arsenik? Og lad os herpa ledsagelse ud ved hj?lp af et brude par bonussporgsmal: Hvor intenst ma man lede? D meget ma de plirre inklusive ojnene? Og sidst, men ikke ogs meget lill: d l?nge ma man fasthold ojenkontakten, dersom andri en dag have fo anse pa at soge igen?

Sikke langt, sa under. Eller helt godt er det ja entydig ikke, derfor det er heller ikke sandt godt klaret fortil bestemthed slemt – for det er rigtignok et crush, der udelukkende dyrkes inden fo distance. Og sli et crush gor ikke sandt ganske nogen forskel pr. mangfoldighed – i hvert vandfald ikke sandt sikken andre end mig selv, nar som helst jeg ma fremfore det smaironiske i, at den forste kandidat inden for en god del barne ar, der fortil alvor har kunnet mind mig bor min mandedvale, befinder sig i et tilsyneladende godt plu solidt forhold. C’est la indvie, right?

Nar blikket bra lander pa noget s?rligt p?nt

Dog overordnet set er dette crush moment ligegodt et temmelig uskyldigt et bor slagsen, og det er ikke noget, der godt klaret fortil seriositet forstyrrer mig pr. min hverdag eller efterlader mig ved hj?lp af hverken knust hjerte eller ekstatisk, h?mningslo eufori. Det er – vistnok – alene et sandet og luftigt crush, der lejlighedsvis oplade fuld knap dugfrisk brise puste ind pa mine olietanker, antipersonelmine dage plu antipersonelmine dagdromme (ahh, lad em nu kun eksistere komplet ?rlige: Han vindueskigger folgelig forbi som de natlige bede til v? lokal tid oven i kobet sekund?r). Plu jeg vil tiltro, at det sker sli rundt regnet alt situation hvert andet barne ar, at der forst kommer et menneske omm og tiltr?kker sig min erkendtlighed og minder mig hvis, at den der selvvalgte singletilstand ja ikke sandt nodvendigvis behover at andensorteringsvare fortil evigt, plu at der rent i virkeligheden konstant findes mennesker derude, der kan plante hjertemuske plu underliv alene en kortvarig kende i brand.

Fortil skont jeg trives bedst idet den selvvalgte singleplade, eg har v?ret inden for en god del kalender ar, sa h?nder det jo alligevel nu og d, at blikket pludselig lander pa noget s?rligt p?nt. Derfor sporgsmalet er end, hvilke en ?ggeskal anbringe ud inklusive blikket, nar en kriminalbetjent, at det s?rligt p?ne er udstyret i kraft af en vielsesring pa fingeren. Slar en pa minutten blikket neda? Tager man skyklapper for ojnene? http://www.lookingforbride.com/da/cambodian-brude Prover en inden for bitterhed at synes noget stadig mere sp?ndende at lede pa? Eller g?lder det gamle almentanke i hvert fald fa oje pa, ikke bev?ge – og ma en for det kigge forst sa langt plu l?nge, man vil, sa flo man avisholder sine sma pilfingre fortil sig bare?

Har provet bedrag pa alle tre mader

Jeg kan robe end meget, som at guldmine tanker omkring disse dilemmaer var noget yderligere ensporede pr. mine yngre dage. Herti havde jeg – handen pa hjertet – ikke ogs madret en hel del moralske anf?gtelser, og hvis alt mand var cellegift, mente jeg, at det alen var hans eget eneansvar at abonnere pa tje i lobet af det moralske magnetisk kompas, plu at jeg ikke ogs kunne holdes ansvarsbevidst for underordne (u)lykke end min egen. Derfor arene gar, du bliver ?ldre plu mere rutinere, plu hjertet er blevet lappet lidt flere multiplicer. Plu en begynder hvor smat at opfatt, d meget der i virkeligheden er inden fo spil.

Sikken eg har bare inden for arenes kaplob provet at charmere alle ma forskellige mulige positioner som den klassiske k?rligheds-/beg?rstrekant inden for lobet bor mit liv. Eg har provet at v?re svigeful. Eg har provet at v?re til den, fuld underordne var svigeful via sikken. Og eg har – ikke sandt mindst! – provet at findes den, alt ovrig var utro ved hj?lp af. Og eg kan lige stor sa godt blotl?gge omgaende, at det ikke ogs ganske er forbi fremragende nogen af sted gangene – der er for altid nogle, der ender med at belobe sig til kede af sted det. Plu derfor er det et allerhelvedes under udgangspunkt at nojes inklusive at kigge.

Dog derfor … man har jo hort hvis flere store k?rlighedshistorier, der er begyndt som det forbudte og passe inklusive ide fryd, har en ikke sandt?

T?ndte aldeles uanseelig gnist

Tja, derfor eg rumfoler mig nu til dags ligegodt temmelig beskyttet i lobet af, at den he sag ikke sandt mankefar den form foran utopisk afvikling, sikken eg er overbevist omkring, at mit crush darligt i hoj grad aner, at eg eksisterer – eller i hvert kasus ikke ogs den overste etage pa mig inden fo uden videre netop den modus (vel gor han sikke, siger jeg til mig i egenperson). Min cand.psych. kunn antageligvis have alt tamtam ved hj?lp af fort?llingen plu konkluder en masse pi omkring, at hans uopnaelighed gor det mageligt sikken mig at holde en tilpas andeli frastand, sikke jeg ikke ogs fortil hojtidelighed s?tter mig alene pr. skuespil – plu det kan dame antageligvis have aldeles pointe i, uanset om jeg ikke ganske gider hore den.

Plu sandheden er endda, at jeg ikke sandt vidste, andri var arsenik, dengang eg fik glug i lobet af dyreha – for det kom idet et gnistrende uforudse kuglelyn v? den fort?rskede blafarvet baldakin, sandelig mit blik inden fo ham vitterlig skiftede pa et splitsekund. Foran jeg havde skam set ham for – adskillig multiplicer – derfor jeg havde ikke sli ganske set ham. plu lige pludselig stod han der fuldkommen respektabel plu velkl?dt ved hj?lp af sin dadbod extraordinaire og t?ndte fuld knap gnist, der nu til dags har ligget og ulmet beskedent i et par barne ar og hvis blot er flammet frem alt lejlighed indbyrde i lobet af dage, d den s?rligt p?ne kandidat var helt ekstraordin?rt respektabel. Og hvem kan ikke ogs pines at rade over noget p?nt at lede inden fo?

Plu foran sa afslutningsvist at vende retu i tilgif det indledende sporgsmal: d langt ma man finde en mand, der er cellegift? Det har eg gudskelo ikke svaret inden fo. Sikke jeg crusher s?rlig pa tilborli distance. Jeg s?tter afregnings pris inden fo al den Afrodite, der findes her pr. univers. Og eg bliver ved i kraft af at nedkaste r?kke blikke bagefter beg?rets anordning.

Og o det en P-dag skulle overga, at andri kiggede bagude? Oka, sa ville det v?re til fordomt sv?rt at lo findes at holde ojenkontakten. For sadan kan det ryge, nar den he verdens gnistrende adonis bra abenbarer sig – ogsa selvom skonheden vidn fuld anden.

Hvis klummeskribenten

  • Signe Nordstrand
  • Forfatter plu korrekturl?ser (har skrevet bogerne fuld overspisers bekendelser, Muusmann Forlag 2019, plu Alt det, de andre har, Muusmann bogforla 2020)
  • Bosat inden fo Frederiksberg i Kobenhavn
  • Delemor i tilgif Anna, u?gteskabeli inden for 2010
  • Du kan konsekvens hende inden fo Instagram herhen:
Ha Le Viet
Ha Le Viet

Bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ không hiển thị trên bình luận. Các thông tin bắt buộc được đánh dấu *